well, happy birthday, jesus. sorry your party was so lame.

Har gått och förälskat mig i mina nya vinterskor, ätit sushi med Sarre, varit i stan typ every day, provat en snyggsnygg klänning, blivit halvsjuk, haft många fuldagar, flyttat till vardagsrummet och hoppat runt på IKEAs sängar. och nu ska jag sova middag

Merry crisis and a happy new fear


Igår firade jag jul med tjugo andra, fick lite smått och gott av tomten och åt världens godaste lax. Nu sitter hela familjen runt köksbordet och trycker i sig gårdagens rester. Snart blir det lite kaloriförbränning i form av ett sportspel på den nya xboxen och det blir det bra.

I don't move unless I have to.


igår och idag i bilder

I've been watching you all year, and you're not naughty. you're sick in the head.

dagens kreativitet 

I'm free now

 
Har precis lämnat in årets sista arbete två timmar efter deadlinen. Jag lever farligt.
 

Now you see me, now you see me, now you don't

Igår befann jag mig på Möllans teater bland snygga danslärare och duktiga elever. Dagen bestod av väntan på att uppträda, två mtv fusion-  och fyra dancehall-danser, god mat på en sushirastaurang, fint folk och sedan migrän.
Idag ska slutlabbrapporten in och den är jag inte klar med. Och på kvällen blir det bak och nobelfestplanering med klassisar.
 

The number of days in between weekends is too damn high

Igår spenderade jag kvällen på en långtråkig och onödig ryskalektion i stan och hade mental breakdown. Idag var jag sjukanmäld på grund av all ångest, lämnade in mitt sista samhällskunskapsarbete två minuter försent och fick migrän.

yolo liksom

DO NOT EVER UNDERSTIMATE MY ABILITY TO FIND SHIT OUT

Domedagen i fysik är över och det är bara en fet labbrapport och ett EUarbete kvar att skriva.

singel och sökande

I want world peace... oh, and bigger boobs

utkast från igår
 
dricker frapino när det är kallt, kollar på skräckfilmer när det är mörkt, sover i vardagsrummet fast det är obekvämt, pluggar fysik fast jag inte vill, spelar volleyboll fast det är på skoltid och äter pepparkakor fast jag redan har borstat tänderna
 
seriously västtrafik?!

he knows about my existence so i guess you could say things are gettin' pretty serious

 
Idag labbade jag med celler, var sen, sov och bloggade istället för att skriva ett arbete som ska vara inlämnat imorgon, försökte vara normal (vilket gick sådär, tror jag), insåg att mitt hjärta faktiskt blev lite brustet, fick godis av snelläraren, blev spankad av ewis, skrattade med och åt lärarstudenter och pratade jul på tyskalektionen.
Dagens lärdomar: ta chansen nästa gång, gör läxan i tid, koncentra dig på rätt saker på lektionerna och benda inte over när ewis är i närheten.

I am not needy, I am wanty.

Klagar inte på att jag måste se en film, har en kaosfamilj, skjuter upp alla läxor, fryser hemma, har ont i magen och labbar.
Imorgon är det sista dagen och på fredag spelar jag volleyboll the whole day. 

jingle bells, twilight smells, edward ran away. bella dies, jacob cries, star wars all the way

Det här kommer vara ett litet hatinlägg.
För det första hatar jag västtrafik idag för att tåget inte är i tid och jag är tvungen att missa rolagatse jazzdansen. För det andra hatar jag snö, jobbigt att gå i, det är kallt och blött och man blir välkommen till skolan med många snöbollar i ansiktet. 
Annars är livet som vanligt och vissa bara finns där och är för snygga.
 
 

Bitch, you're just like Monday, nobody likes you!

Fikar i tre timma på ett mysigt café, går på spontanbio, dekorerar en tidning, promenerar bland vackra träd på Liseberg, dansar, fryser, äter tomtegröt till frukost, kollar på julkalendern, har en lysande stjärna i rummet, internethandlar julklappar, skrattar åt gamla bilder, har sovmorgon, hittar fina låtar och umgås med mammis.
 

RSS 2.0