I think I've fallen in hate with you

Yooo, inte riktigt min dag idag men lite god glass och en promenad i solen räddade den lite. Har massa skolskit denna och nästa vecka men sen är det lov (thanks god det finns lov ♥). Det är typ dags att sy klart min balklänning samt söka lite utbildningar, så spännandeeeee. Back to råplugg!

En random snapchatbild på mig & tysken

Hängde lite på Naturhistoriska med klassen. Obs! Guiden håller i ett gigantiskt penisben, obehagligt...

Min framtida man får serri inte komma in i mitt hus utan såna blommor #todiefor

Idag hanns det med en kort promenad, fika, himla lite matteplugg och dans. Det var för jävla kallt i converse och jag har nästan glömt hur kul det är med dans och hur jobbigt det är med matte. Idag bjöd gymmet återigen på proteindrinkar och västtrafik på gratis nattåk #gratisärgott #klagarinte
 

my bed is a magical place where i suddenly remember everything i was supposed to do

Har precis konsumerat 1037,5 kcal (en chocolate brownie B&J) och jag bara känner hur allt socker och fett lägger sig i mina celler. Hatkärlek på den glassen alltså.
Just nu är det meningen att jag ska ta massa viktiga val angående framtiden men jag väljer att inte ta göra några val. Inte idag iallafall. Har en whatever-don't-care-har-ett-helt-liv-framför-mig-känsla. Får se hur detta går!
Wäry old picture från min och sarres plugg- och toffifeeperiod. Åh skolmotivaton, var är du?

Inte på ett gaysätt, men på ett homosätt

Nu har vi fått våra studentmössor och min nästan färdiga balklänningen är här på måndag. Slutet känns så nära nu. I torsdags var vi ute och imorse var jag en stor kramgo björn som barnen älskade. Är helt okej nöjd med livet idag. Puss o kram ♥
 
 
 
 

fuck school, I'm going to marry someone rich

Woow shit, det är det här jag kallar long time no see! Har varit för omotiverad, för stressad och för upptagen för att uppdatera på sistone. Men nu är jag förhoppningsvis back on track såattehsägah. Jag har gått och skaffat jobb, två stycken. Får se hur detta ska gå, känns mycket spännande just nu, men samtidigt lite skrämmande. Jag har även gått på yoga (kanske inte frivilligt), lärt mig hur man steker pannkakor och lärt mamma att säga yolo. Det låter mer som yow-low när hon uttalar det dock. Tänker varje dag på vad jag vill läsa efter gymnasiet och just nu är jag inne på sjukhusfysiker-tanken. För ett år sen hade aldrig kunnat tänka mig att jobba som det, aldrig. Men nu verkar det helt plötsligt okej, kanske för att jag har gett upp mina andra drömmar men kanske för att det ändå är ett okej jobb. We'll see. Imorgon är det iallafall sovmorgon, vilket ökar sannolikheten att dagen blir bra (hoppas hoppas).
Jaycopp och hans pannkaka.
Utgång med babes. På torsdag händer det igen ♥RSS 2.0