I don't think that a person should run unless he's being chased

Sökte jobb på Liseberg, tränade tills jag blödde, såg Two Little Boys på filmfestivalen med tre galna ungar, fick tillbaka min lilla mobil och åt kanelbullar till frukost, lunch och middag.

 

Branäs 2013


Superhelg med supermänniskor. Och nu har jag träningsvärk och 18 blåmärken på kroppen.

love you mom

skriver från min nya leksak som jag fick av mamma för kanske en timme sen. roligaste överraskningen evaaaaah!it was funny, but I don't like you so I'm not gonna laugh

Har spenderat kvällen med ryska familjevänner. Den bestod av mycket mat, prat, diskussioner med Alinis och lek med dem små ♥
Fred ut!
 

I'd love to stay and chat, but I don't wanna stay and chat.

Tog på mig mina underbara urbanears, satte på chillmusik, placerade mig i sängen för att plugga tyska och somnade, kanske för att det var så varmt och skönt eller för att det var så tråkigt.  Nu ska jag läsa min kemiläxa och lära mig vad olika sjukdomar heter på tyska. Peace out!

If you were a cookie, you'd be a whoreo.

          
                                    latest through the mobile camera
 
Idag har jag varit i skolan, klippt mitt hår, fått ännu en försenad julklapp, gjort läxor och fikat med Sarrelover. Imorgon är det start på två nya kurser som jag inte ser fram emot så mycket och jag slutar halv fem.

It's not the dress that makes you look fat, it's the fat

Idag var det sushi, Ben&Jerry's och tårar till middag och om nio timmar flyger våra gäster hem. Imorgon blir det en musikdag och pluggkväll och på måndag spelar jag beachvolleyboll med mina lagkamrater. På tisdag är det skola igen och det känns väldigt opassande just nu. Jag hade nog behövt lite mer lov och gärna sömn.
                                         kusinen♥

you take ma woman, i take your pizza

Nytt år - ny header. (tack Sarix♥)

så jävla snygg e du
 

2012 
 
 

RSS 2.0