too busy checking out your ass

Har blivit inkastad i en buske (för kanske första gången), sett Life of Pi och Shakespeare in Love, fått träningsvärk lite överallt och tröttnat på skolan.
Idag hänger jag på 9gag istället för att plugga, sover istället för att städa och äter istället för att träna. Laziness ma lovely friend ♥

Oh, you having a bad day? Did you die?

Har varit på operan och sett Chess igen, förälskad mig i ett par alldeles för dyra byxor, gråtit till Les Miserables, sett på Melodifestivalen och 50/50, tränat tidigt på morgonen och pratat om känslor hos en psykolog. Imorgon börjar skolan igen och det känns väldigt opassande med tanke på att jag inte har pluggat någonting det här lovet. Men jag antar att lov är till för sånt här ickepluggande.
 

he drew a smiley face on my coffee cup two days in a row, so i guess you can say things are getting pretty serious

Utkast från 13/02:
Sover hur länge jag vill, har fuldagar, kollar på melodifestivalen, tycker att Anton Ewald dansar fruktansvärt snyggt, gör the harlem shake, äter gott till frukost, pluggar inte så mycket som jag egentligen behöver, fryser lite och längtar till våren.

Igår besökte jag och snyggAlina fina och kalla Köpenhamn. Där vandrade vi runt i stora affärer, kollade på snygga killar, såg många fina kärlekspar, frös, åt och åt lite till.
The first rule of money: never use your own.

Har nästan inte pluggat någonting i helgen. SÅ HIMLA HÄRLIGT. Och det är bara en vecka kvar till lovet. Så himla härligt det också.
Idag hann jag morgonträna, få huvudvärk, redigera bilder med Isak, äta god mat, få lite panik över att jag inte har pluggat så mycket till morgondagens prov, planera en liten mysig resa och skype:a med min morfar.
Imorgon ska jag labba på fysiken, få mitt matte3c-betyg, skriva ett fett ryskaprov i Göteborg och spendera resten av kvällen i Alingsås. Hörs senare, finisar!
 

RSS 2.0