Please, be quiet. I'm interesting.

Igår assade jag ett sött barn, lyssnade på Justin och One Direction, var på en mysig tjejmiddag i världens finaste hus och dansade konstiga danser på en tågstation.
Idag åkte jag till stan för att köpa ett par vinröda varma Dr. Martens. Men det slutade med ett par lackboots från Vagabond. Japp, livet är oförutsägbart mina vänner.

1. nyaskor 2. galentjej 3. noname

walk like you have three men walking behind you

Idag skrev jag fyra femtedelar av årets högskoleprov och sov resten av dagen. För en stund sedan var Hanna och Olivia här för att säga hej, låna ett kamerastativ och dansa. Nu vill jag verkligen kolla på någon snygga-killar-film och njuta av att få sova så länga jag vill.

DEEP SHIT

Jag ser inte längre någon mening med mitt liv. Jag är förstörd, trasig. Mitt hjärta kommer aldrig bli helt igen. Det finns inget som kan fylla mina dagar med känslor längre. Jag har sett klart Lost, det är slut.

AWW HELLLLL NAH

Jag känner ingen smak och ingen lukt. Jag har konstant huvudvärk och varierande feber. Jag kan knappt kolla på Lost för att det gör så ont. Jag hade seriöst velat gå till skolan och skiva dat freaking rapport. Men istället ligger jag i min säng och äter Ipren. blääääää

OH MY SELF

Huvudvärk, sena spårvagnar, hållbar utveckling och fysik är det som förstör mitt liv just nu. Imorgon är det pedegogisk förrmiddag, och det är det bra.

I'm sure you've thought about me naked.

Har precis sett klart femte säsongen av Lost och lovat mig själv att inte börja kolla på nästa idag. Mitt huvud har inte riktigt varit med mig senaste veckan, vilket känns lite halvt bajsigt.
Imorgon ska jag försvinna helt i mina rapporter som ska lämnas in nästa vecka. Makes me want hoppa av natur.

gave me boner

Well...you know. Boobs improve everything.

 Bestämde mig för att sova ut idag, och det gjorde jag. Om en timme ska jag till skolan och ha en första och sista lektion för idag. Kommer sedan stanna i biblioteket för att plugga lite (eller mycket) projekt.
Juste, klockan sju ska jag lyssna på Rybak. Inte för att jag tycker att han är otroligt bra, men för att han pratar samma språk som jag. 
Och för resten så längtar jag verkligen till höstlovet.
 

Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice.

spelat låtar med klassisar, varit med mina sarisar, gjort läxor, tågat med jakob, dansat mtv, dancehall och jazz, druckit frapino och kollat på fotboll
gjort mycket och gjort det bra
peace out

snyggo
 

come on boy, answer me

gör ryska, lyssnar på usher och tycker att Felix Baumgartner är sjuk

don't you think if i were wrong I'd know it?

lättnad och sorg - fuckingfysikhelveteprovjävel är över

do you have a name, or can I call you mine?

Har pluggar alldeles för lite fysik, ätit alldeles för mycket onyttigt och bott i Sverige i fyra år.

study physics they said, it'll be easy they said

om fem dagar avgörs mitt betyg i fysik. nu sitter jag och repeterar och det enda jag förstår är att jag inte förstår någonting. dags att ge upp drömmen att bli psykiater

you and me against the world

En Oväntad Vänskap, kanske bästa filmen jag sett ♥

I just want you to be happy & maybe a little bit naked.

Läst klart Möss och Människor, repeterat fysik, räknat matte, lärt mig tyskgrammatik och inte gjort engelskaläxan.
 

I hope you step on a lego.

Drömmer om att gifta mig men en rik och gärna en snygg man, drömmer om att få ett helt okej liv utan att plugga till alla prov och inlämningar i skolan, drömmer om att äta hur mycket godis jag vill utan att få dåligt samvete, drömmer om att ha sex stycken muskler på magen utan att träna.

your argument is irrelephant

har för mycket att göra och skjuter upp allt. always

much like buttholes, families are ment to be tight

dansat, lagat mat, ätit, inte pluggat, sett på Lost, masserat Sarre

perfection
 

RSS 2.0