det var inte jag. det var hon också

long time no see
Efter tre veckor hos bästa Sarix har jag äntligen flyttat in i min och mammas nya lägenhet. Idag sover jag här för första gången. Det är lite omysigt här än, men det kommer vi ändra på.
Och i skolan är det rätt kaos men jag försöker alltid tänka på att det är slut snart. För det är drygt en månad kvar (såhimlaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiice)

ADULT MY ASS

Igår var det sista dagen jag var 17 och idag har jag redan testat hur det är att vara 18. Jag sjukanmälde mig själv för första gången. Kanske inte för att jag är sjuk men för att det är min födelsedag och för att jag har prov om några timmar som jag inte har pluggat till så mycket.
Imorse vaknade jag av en varm kram av mamma och tjugo heliumballonger. På varje ballong fanns ett eller flera kort med fina ord från vänner och släktingar och en del presenter. Ibland är det faktiskt ganska härligt att fylla år ♥

btw

Har precis läst igenom mina april2011/2012-inlägg och kommit fram till att things have changed. Och det är nog bra.

well, i'd like to help, but not as much as i'd like not to

Äter frukost klockan två, ser på film, tränar och umgås med mamma. A lot of sånt typ

heaven on earth ♥
 

we whine when we don't have boyfriends and we whine when we do.

Bor delvis hos Sara, har lov, är pigg, tycker att vissa är snygga (igen), äter grillat, har ingen lust att förstöra lovet med plugg men måste gör det någon dag, lyssnar på gamla låtar, har 1111 likes på 9gag, dricker kiwi&gurk festis, köper presenter och har en finfin vän.

RSS 2.0