qwerty

Har flygit, gatt runt i Warsawa, atit god pch billig mat, varit pa begravning, traffat gamla vanner, blivit sjuk, agerat akutlakare, varit orolig och skrattat at hur svenska later nar man skriver pa det sattet.
 
 

Shine bright like a dino

Försöker packa upp efter ett par superhärliga dagar i Gräna och Stockholm och samtidigt packa till Belarus. Har nog precis insett att jag hatar att bestämma vad jag ska ha med och packa. fifan typ

qwerty

Idag läste jag hela min och Saras blogg och lekte med den här puddingen.
 

having those weird conversations with your friend and thinking if anyone heard us, we would be put in a mental hospital

Imorgon är jag i Gränna och på måndag är jag i Stockholm med galna Sara. Om en vecka är jag i Pinsk och om sjutton dagar är jag förhoppningsvis i Minsk med my swedish babe. detblirsåjävlakul

De senaste dagarna har jag chillat hemma, träffat Rosa och Karolina, sett Dumma Mej 2 med Stenisen, spontanköpt ett par egentligen onödiga men superbra grejer, läst några sidor av Torka Aldrig Tårar Utan Handskar, färgat håret och packat.

Och ja, bloggar för att Sarab bad om det


roses are red, violets are blue. vodka is cheaper than dinner for two

Ännu en vecka har gått och jag har inte hunnit göra så mycket. Mest jobbat, varit trött, ätit lunchlådor, åkt bil, upplevt pinsamma tystnader, druckit finvatten och svettats.
Imorgon blir det en mysig lördag med lite bio, lite mat och förhoppningsvis lite shopping. byesolong


Och juste, Karro är snart hemmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ♥

RSS 2.0