It's not you, it's your grammar

antar att jag har kommit in i en sådan bloggperiod då jag bara vill skriva om vad jag gör
 
idag smashade, servade och passade jag istället för att sova, var galen, lyssnade på sigur ros (tecken på psykisk instabilitet), inte gjorde läxor till imorgon, hade skakiga händer på biologilektionen och åt frukost klockan halv ett
 
 
 

let's cuddle and watch star wars

har fått en kulturdos i form av chess på göteborgsoperan med två tajta tjejer, pratat hemligheter, drömt om the perfect man, sett mitt ögongodis, skrivit ett prov, skrattat åt min fysiklärare och ätit pizza i skolan 

helt okej hett 1 2 3 4

i've seen a perfect man

gillar halvdåliga bilder, pluggar biologi, missar dansen, saknar ma lovely eyecandy i skolan, känner mig lite stressad fast samtidigt ganska lugn, dealar med ryskläraren, fryser, äter i bibblan, målar naglarna, lyssnar på godnatt-musik och längtar

When I woke up I had no plans to be brilliant, but shit happens.


Firade en fin 17-åring, träffade nya människor, bar en klänning, slog Johan på armbrytning, åt pizza och dansade som en galning. Idag blir det plugg, plugg och plugg. Och lite dans.

thanks for the dinner @tacobell

Har haft tre helt okej lektioner, dansat på morgonen, haft en filosofisk workout, träffat på en gammal lärare, häjtat världen, sett twilight och känt mig forever alone. En halvfin fredag sådär.
Imorgon ska jag på Hannas 17års partyyyyyyy, och det blir kanske kul.
take care

"be strong"-I whispered to my wifi signal

Idag har jag läst, ätit, bilat och tågat med Sara, dansat, gjort sextio armhävningar, skrattat åt vår snygga danslärare, sett en dilf, observerat ett attraktivt butiksbiträde och tyckt synd om mig själv. Och imorgon har jag en fet sovmorgon.
 

let's go be psychos together

Idag klagade Jessica på att jag inte uppdaterar oftare. jag får väl ta och erkänna att jag inte har något liv som jag kan blogga om. Det mesta handlar om skolan, Sorgligt, ja.
Idag ska jag iallafall göra något roligare än att plugga - ska på bio och se en romantisk komedi med familjen. Helt okej att ha en sådan kväll efter ett tretimmars lång matteprov.
so long
 

One, two, three, four. I declare a tongue war.

Igår blev det ett litet jag-lever-inlägg och idag få det bli vad-jag-har-gjort-inlägg.
Sooo, varit på högskolemässan och planerat min framtid, dansat, blivit coachad, kollat på en romantisk film, varit badass, haft gäster från Belarus på besök, börjat sent i skolan, skolkat ryskan och inte pluggat till matteprovet.
Imorgon har jag en bokdiskussion och bokanalys och på fredag är det matteprov och budgetredovisning. Mycket att göra? -Japp.
 
 


now, sleep tight

i'm alive

hade gäster idag

I'm too smart and sensitive to live in a world like ours.

Insett att City and Colour är fruktansvärt bra och att mitt rum är som en danssal med mängder av hår på golvet och bestämt att jag aldrig ska bli bagare efter att jag har bränt 32 muffins.

Fuck me if I'm wrong, but you want to have sex with me.

Min instagram har fyllt 100 bilder (tack vare Emil) och jag har börjat med matte E, ändrat mina iv-val till två tråkiga kurser, blivit coachad, fått ett eget ica-kort och varit nöjd med mig själv.

so long lovers
 

Aww I'm sorry I'm not sorry

Imorse tog jag på mig min vinterjacka och promenerade ner till vårdcentralen. Det regnade och jag var lite sjuk. 
 

RSS 2.0