oh I'm sorry, I don't speak cuntanese

"Wow, vad mycket jag hann göra på lovet" - said no Valeria ever. Ledigheten är typ över och jag har knappt gjort något vettigt men jag antar att lov är till för sånt ingenting-görande.
Igår sprang jag på gladiatorn Hero på gymmet #manlyman #big #beach2014 och idag är det en sådan Valentine's day och den finns nog för att få singla människor att må lite halvt dåligt sådär #foreveralonetogether. Har även börjat få ångest över alla oskrivna skolarbeten och över hur dålig och dyr filmen Before Midnight var.
skrattade högt

Roses are red, violets are blue, there's always an asian who's better than you

Jobb, mat på Bar Italia, några spontanköp och pizza. Har nog haft ett ganska så bra start på det efterlängtade lovet. Annars dååe? Sover bort dagarna, behöver plugga 2 much, söker jobb, planerar min framtid, trivs och saknar.
 
 
 

I farted on my wallet, now I have gas money

I förrgår åt jag på en mysig fransk restaurang med mammsen och hade matchande vantar, halsduk och strumpor. Blev även påmind om att det är forever alone dag snart och såg en oväntad vänskap för kanske femte gången. Idag ska det pluggas partiell integration, dansas och prommeneras runt sjön.
en bra sak mitt i Alingsås

RSS 2.0